Hirdetés

Hárommilliónál a Mortal Kombat eladásai

|

A legfrissebb Mortal Kombat epizód igen nagy sikernek örvend.

Hirdetés

 

A Warner ma jelentette be, hogy a Mortal Kombat júniusi megjelenése óta hárommillió példányban kelt el világszerte.

 

Ezzel az idei év legkelendőbb verekedős játékává nőtte ki magát olyan címekkel szemben, mint a Super Street Fighter IV Arcade Edition, vagy a Marvel vs. Capcom 3. A Netherrealm Studios és Warner közös gyermeke rendkívül fantasztikusra sikerült, és kellőképpen kiengesztelte azokat, akik csalódottak voltak a szinte vérmentes Mortal Kombat vs. DC Universe miatt. "A NetherRealm Studios egy kiváló minőségű játékot készített, amely meghaladta az eladással kapcsolatos célunkat. Meg szeretnénk köszönni az egész csapatunknak és minden partnerünknek a Mortal Kombathoz nyújtott innovatív kampányokat és a hatalmas támogatást," nyilatkozta a Warner Interactive főnöke, Martin Tremblay.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)