Hirdetés

Harrison Ford és az Uncharted 3 - vicces videó a nagy találkozásról

|

Igenis létezik az a pénz, amiért Indiana Jones Nathan Drake bőrébe bújik. Ráadásul még tetszik is neki, mintha csak egy kisfiú próbálná ki a Naughty Dog új üdvöskéjét.

Hirdetés

A legtöbben még a nemrég nálunk is bemutatott Uncharted 3: Drake's Deception multijáról készült videó lázában égnek, de a japánok nagyon is értenek ahhoz, hogyan kell ébren tartani a lángot. Egy ötletes reklámmal igyekeznek további lendületet adni a rajongóknak, megkérték Harrison Fordot, legyen olyan kedves, kicsit vegye kezébe Nathan Drake irányítását.

Az alábbi 6 perces videóban az látható, hogy a Drake karakteréhez hasonló (talán ezért esett rá a választás) Indiana Jones szinte gyermeki ártatlansággal éli bele magát a játékmenetbe. Kicsi spoiler-veszély azért van benne, ha már hat perc játékmenet szemtanúi leszünk, de Harrison Ford tátott szája és őszinte (vagy mesterien alakított) lelkesedése annyira megkapó, hogy érdemes vállalni a kockázatot.

Ha az Uncharted 3: Drake's Deception még Indy szerint is ütős, akkor nincs miért aggódni, a Naughty Dog borítékolhatóan megint hozza a kasszasikert.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)