Hirdetés

Harry kontra Voldemort - az utolsó menet

|

Kis hazánkban is megjelent végre a LEGO Harry Potter: Years 5-7 videójáték, mely az utolsó három könyv, illetve négy film eseményeit sűríti össze egyetlen játékba.

Hirdetés

 

A Warner Bros. és a Traveller's Tale közös játéka szinte minden elképzelhető platformra megjelent (Xbox 360, PS3, PC, PSP, PSP Vita, Wii, 3DS, NDS).

Történetesen hozzám került családi tesztelésre, így van rálátásom a játékra. Nem nagyon szeretném lelőni a részleteket, akit bővebben érdekel a téma az elolvashatja a decemberi Gamestarban, de annyit elárulhatok, hogy a LEGO Harry Potter: Years 5-7 joggal pályázhat minden idők egyik legjobb LEGO videójátékának címére.

Ráadásul teljesen családbarát, szóval ideális karácsonyi ajándék azoknak, akik nem bánják ha a gyerekeik a számítógép/konzolok előtt töltik szabadidejüket, de azért odafigyelnek arra, mivel is játszik a csemete. A LEGO Harry Potter: Years 5-7 ezt a szerepet tökéletesen betölti.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)