Hirdetés

A Harry Potter története 80 percben

|

Hogy el lehet-e mondani a Harry Potter történetét kevesebb, mint másfél órában? Nagyon úgy néz ki.

Hirdetés

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy minden Harry Potter rajongó szívesen áldozná a napját egy varázslatos filmnézős maratonra. A valószínűleg szintén rajongó Tim Stiefler azonban összevágott egy olyan videót, ami mindössze 80 percet vesz el a napunkból, de elmeséli az egész történetet.

Tehát 8 filmről beszélünk, ami összesen olyan 1179 perc, avagy 19 óra. Elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaki mindezt 80 percbe besűrítette, pedig de, csak hát ára van. Nincs benne például Sirius és az egész Főnix Rendje, Tonks és Remus párosával, szerelmével együtt. A Weasley szülőket és Alastor Mordon karaktereit is nélkülöznünk kell, ahogy sok más szívmelengető részletet.

Az első részekre viszonylag kevés időt szánt Stiefler, nagyjából a film egy harmad részét teszik ki. Miután gyorsan végigszaladunk Harry iskolás évein, a fókusz áthelyeződik a horcrux vadászatra és a Voldemort elleni harcra. Ahogy haladunk a vége felé, úgy lesz részletesebb a film is.

Most már csak az maradt hátra, hogy ti is megnézzétek a Wizardhoodot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)