Hirdetés

Újabb jel utal a régóta pletykált Harry Potter játékra

|

Már évek óta szólnak pletykák egy készülő, AAA kategóriás Harry Potter játékról, de még mindig nem jött meg a hivatalos bejelentés. Talán idén végre ez is befut?

Hirdetés

Még 2018-ban felbukkant egy videó, ami egy nyílt világú Harry Potter játékot mutatott be egy kamerás felvételről. Azóta ugyan pár apróbb pletyka erejéig előkerült a projekt, de nagyobb hír nem érkezett róla azt leszámítva, hogy valószínűleg a Warner Bros. Interactive leányvállalata, az Avalanche Studios fejleszti.

Hirdetés

Az Avalanche kitett egy álláshirdetést, miszerint kollégát keresnek egy "közeljövőben bejelentésre kerülő AAA cím" fejlesztéséhez. Tekintettel arra, hogy a cég mennyire közel áll a Warnerhez, és hogy 2018. óta pörögnek a pletykák a Harry Potter projekt körül, így nem lenne nagy meglepetés, ha azt jelentenék be hamarosan.

Pontos időpontot nem jelöltek meg, de szinte biztos, hogy az idei évben lesz esedékes a bejelentés. Ki tudja, talán pont az PlayStation 5 bemutató vagy az Xbox E3-as konferenciája alatt fogják előhúzni a kalapból. Vagyis a Teszlek Süvegből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)