Hirdetés

Has-Been Heroes - van-e élet a Trine után?

|

A Trine szériát jegyző Frozenbyte legújabb, hercegnőmentős játéka napokon belül megjelenik Európában, Amerikában pedig már elérhető, ennek örömére kaptunk egy utolsó trailert, amely segít eldönteni, miképpen álljunk hozzá a koncepcióhoz.

Hirdetés

A játékosok nem egykönnyen felejtik el a Frozenbyte-nak azt, amit a Trine 3 befejezésével műveltek a bocsánatkérésük ellenére sem, de a bizalmat minőségi játékok fejlesztésével vissza lehet nyerni. Legutóbbi címük, a Shadwen nem rengette meg a játékvilágot, de talán legújabb reménységük, a Has-Been Heroes nagyobb sikereknek nézhet elébe. 

A Has-Been Heroesról akkor beszéltünk utoljára, mikor a Nintendo Switch nyitófelhozataláról értekeztünk, azonban a Trine szellemiségétől nem eltávolodó, csapat-orientált roguelike kaland nem csak erre a konzolra, hanem PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, méghozzá Észak-Amerikában már március 29-én.

Az európaiaknak picit tovább kell várniuk arra, hogy három hőst irányítva fiatal hercegnőket kísérjenek iskolába könnyed és szórakoztató, mégis kihívást jelentő módon, de április 4-én ők is megkapják. Addig is itt a launch trailer, amely ízelítőt ad a ránk váró hibrid játékmenetből, amely a körökre osztott és valós idejű játékmechanikák kombinációját kínálja: 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)