Hirdetés

Használhatatlan fegyvereket találtak a játékosok a Tiny Tina's Wonderlandsben

|

Bármennyire is szeretnénk az egekig fejlődni Tina csodálatos mesevilágában, a szinthatár erősen akadályoz minket. Ez csak azért baj, mert mint kiderült, egyes fegyvereket így nem használhatjuk.

Hirdetés

Akárcsak bármelyik más Borderlands játék, a Tiny Tina's Wonderlands is két kézzel vágja hozzánk a különböző flintákat. A franchise-ban már szokás, hogy olyan fegyvereket sóz ránk a játék, melyeket csak a későbbiekben, néhány szintlépés után tudunk majd elsütni, de most egy fura helyzet állt elő.

A bátor kalandozók ugyanis sorban találnak rá olyan puskákra, melyeket 43-as szinttől tudunk csak használni. A jelenlegi szinthatár pedig 40.

Hirdetés

Egyre többen jelzik, hogy 41+ szinttel jelölt cuccok vannak a világban, melyek így teljesen haszontalanok a jelenlegi játékosok számára. Valaki vagy elfelejtett kivenni későbbre szánt tartalmakat az alapjátékból, vagy mellényúlt a fegyverek bevitelekor.

Akárhogy is, érdemes lesz megtartani ezeket a cuccokat is. A Borderlands játékok sűrűn kapnak frissítéseket és kiegészítéseket, melyek első lépésként megemelik a szinthatárt. Előbb-utóbb lesz haszna ezeknek a fegyvereknek, csak türelemmel kell várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)