Hirdetés

Használt játékok az Amazon kínálatában

|

Az Amazon is beszáll a nagy vitákat gerjesztő használt videojáték üzletbe.

Hirdetés

Kis hazánkban egyelőre nem annyira jellemző, a használt játékokkal való biznicelés, de a nagyvilágban bizony igen jól menő üzletágnak számít. Olyannyira, hogy a kiadók és a fejlesztők átlagosan hetente egyszer intéznek valamiféle támadást az üzletág ellen, és úgy általában gonosznak tartják, mind a forgalmazókat, mind a piszok vásárlókat. Az üzleti életben azonban a pénz beszél, a kiadók maximum ugatnak, és hát ugye a nehéz gazdasági helyzet, meg minden. Szóval, a lényeg, hogy az Amazon is beszáll az üzletbe. Egyelőre csak béta fázisban van a használt cikk kereskedés, de aki március 19-ig részt vesz az akcióban, melynek lényege, hogy egy régi játékot becserél egy újra, az kerek 10% kedvezményt kap az új játék árából. A kiadók természetesen már lázasan törik a fejüket, hogy miként is lehetne meggátolni, eme számukra nagyon kellemetlen vásárlási szokás elterjedését, de hát szerintem sok esélyük nincs. Talán a csak digitálisan megvásárolható játékok indulnak eséllyel harcba, bár az is igaz, hogy például Steam acoountot is simán el lehet adni, ugyebár. Amúgy is, nem értem mit lázadnak. Milyen lenne már, ha az autógyárak is belázadnának, hogy ne lehessen használt kocsit venni? Na ugye.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)