Hirdetés

Használt játékok VS. kiadók - második menet

|

Érdekes ötlettel állt elő a SwitchGames, ami gyakorlatilag az egyik legnagyobb használ játékokat forgalmazó cég.

Hirdetés

A SwitchGames úgy döntött, lehetőséget biztosít felhasználók számára, hogy "megjutalmazzák" a nekik szimpatikus kiadókat, fejlesztőket. A cég elnöke - Jason Crawford - nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy cége minden megtesz, hogy valamiféle részesedést biztosítson, az igen erősen hőbörgő kiadók, és fejlesztők számára. A használt játék biznisz küzel 2.4 milliárd dolláros bevételt fialt 2008-ban, így valahol érthető a kiadók rinyálása, mert ebből a pénzből ők nem látnak semmit. Az már más kérdés, hogy a kapitalizmusban ugyebár mindent szabad, ami nem tilos, ergo ők is inkább kitalálhatnának valami akciót a régi játékokkal kapcsolatban, ahelyett, hogy ezt a teljesen normális emberei viselkedést próbálnák meg betiltani. No mindegy, a lényeg, hogy a SwitchGames oldalon ezentúl, minden eladónak lehetősége lesz egy bizonyos százalékot feljánlani annak a kiadónak, amelyiknek termékét értékesíti a SwitchGames oldalon. Hogy mennyire fogják a játékosok ezt a szolgáltatás igénybe venni, nem tudjuk, de szívesen meghallgatnánk a ti véleményeteket.  Ti vajon adnátok egy kis aprót annak a kiadónak, amelynek játékával anno sok-sok kellemes órát eltöltöttetek?

 

store.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)