Hirdetés

Hasznos apróságokkal bővül a Steam

|

A Steam új béta verziójában felbukkant pár újdonság, melyek megkönnyítik majd dolgunkat a játékaink menedzselésében.

Hirdetés

Aki mindig az éppen aktuális Steam béta verziót használja, annak már valószínűleg feltűnt, hogy történt néhány változás a platform Könyvtár részében. Korábban például csak akkor láthattuk, hogy mekkora területet foglal el egy játék, ha elkezdtük a letöltési folyamatot, és a párbeszédablakban megnéztük a helyigényt. A legfrissebb béta kliensben már az Install gomb mellett elolvashatjuk, hogy mekkora területtel kell számolnunk.

Hirdetés

Emellett egy hasznos kis indikátor is feltűnt, ami egy felhő rajzzal mutatja a mentésünk állapotát. Ha a kis felhőben megjelenik egy pipa, akkor minden rendben, és az állásunk a felhőben várja a folytatást. Ha azonban elakad a dolog, akkor nekünk kell megoldani a mentésünk szinkronizálását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Erre nyilván azért volt szükség, mert a Steam Deck közeledtével fontossá vált a mentéseink állapotának ellenőrzése. Sokan fognak váltogatni asztali gépek és a handheld között, és nyilván senki nem örülne, ha a platformok közti váltás közben elvesznének az eredményei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)