Hirdetés

Hasznos bővítményeket fog kapni a Dying Light 2, érdemes lesz újra elővenni

|

Rengeteg kisebb-nagyobb bővítésre számíthatnak a rajongók, és ezek között a Dying Light 2 új módjai is ott lesznek.

Hirdetés

Most, hogy a Dying Light 2 végre sok év fejlesztés után ott figyel a boltok polcain, a fejlesztők elkezdhetnek a jövővel foglalkozni. Rengeteg tartalommal készül a Techland, de új játékopciók is érkeznek a Game Informernek adott interjú szerint.

A játék vezető dizájnere, Tymon Smektała elárulta, hogy a New Game Plus mód és a fotózási lehetőség ott van a listájukon, és a csapat aktívan dolgozik mindkettőn.

Hirdetés

Ami a sztori DLC-ket illeti, azt márt korábban is elmondta, hogy "számítsunk a váratlanra", de a Game Informer kedvéért még hozzátett egy apróságot a korábbi nyilatkozatához.

"Szóval az ígért sztori DLC kapcsán még elmondhatok annyit, hogy követem az online spekulációkat, és magabiztosan állíthatom: még senki nem találta ki, azt ami következik."

A Techland hosszútávra tervez a Dying Light 2-vel, így biztosan tartogatnak meglepetéseket számunkra, akár a fizetős DLC-ket, akár az ingyenes frissítéseket nézzük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)