Hirdetés

Hasznos javításokat hozott az új Cyberpunk 2077 patch is

|

Újabb bugok kerültek kiirtásra, és javult a teljesítmény.

Hirdetés

A CD Projekt RED elnöke nemrég kijelentette, hogy eszükbe sem jutott magára hagyni a több problémával is küszködő Cyberpunk 2077-et, ugyanis biztosak abban, hogy el tudnak érni egy olyan állapotot a játékkal, amire már ők is büszkék lehetnek. A csapat nem csak a levegőbe beszél, folyamatosan érkeznek a frissítések a sci-fi szerepjátékhoz, a gigajavítások mellett (mint az 1.1-es és 1.2-es) kisebb hotfixekkel is haladnak a cél felé. Most újfent egy kisebb update vált elérhetővé, amely mérete ellenére több szempontból is fontos lehet. 

Hirdetés

Az 1.22-es hotfix a fejlesztők rövid összegzése szerint megoldja a legutóbbi javítás óta leggyakrabban jelentett problémákat, és további fejlődést hoz a játék stabilitása és teljesítménye terén. A patch változtatásainak listája nem hosszú, viszont bosszantó hibákat orvosol (például az NPC-k ruháinak tökéletlenségeit), és a különböző, memóriamenedzsment kapcsán végzett fejlesztések redukálták az összeomlások számát, valamint az egyéb optimalizációknak köszönhetően Xbox One-on és PS5-ön is stabilabban fut a játék.

Az 1.22-es tapasz már elérhető az összes platformra, amire a Cyberpunk 2077 megjelent. Ti tapasztaltatok javulást a telepítése után? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)