Hirdetés

Hat év kellett, hogy az Assassin's Creed Unity konzolon is 60 fps-sel futhasson

|

A generációváltás következtében a korábban megjelent játékok minősége is javulni fog - az AC Unity jó példa erre.

Hirdetés

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 esetében is fontos szempont volt a gyártók számára, hogy futtassák az eggyel korábbi generáció játékait, sőt, amelyiknél lehet, még jobb élményt kínáljanak. A Sony gépén jelen állás szerint mindössze 10 PS4-es játékot nem érhetünk majd el, a Microsoftén viszont a teljes One-os kínálat mellett a kompatibilis 360-as és eredeti xboxos játékokat is pörgethetjük - sok esetben jobb minőségben, mint eddig bármikor.

Hirdetés

A Digital Foundry megnézte, mire képes az Assassin's Creed Unity a Series X-en, és örömmel tapasztalta, hogy az idén hatéves játék alá végre sikerül olyan erős hardvert pakolni, ami kihozza belőle a majdnem stabil 60 fps-t; a One X és a PS4 Pro még csak a 30 fps körüli tartományt tudta biztosítani.

Külön érdekes, hogy ehhez a szinthez lemezes, frissítetlen kiadásra van szükség, mivel abban nem volt korlátozva a képfrissítési sebesség - viszont így más, komolyabb problémák is megjelenhetnek. Reméljük, a Ubisoft készít egy hivatalos patchet kimondottan Series X-re, amivel kiveszi a korlátozást; amíg ez nem jön meg, marad az alábbi videó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)