Hirdetés

Hat év után is találtak új easter egget a The Witcher 3 kiegészítőjében

|

A készítők szerint már nem sok easter egg maradt rejtve a The Witcher 3: Wild Huntban, nemrég egy jól eldugott titokra derült fény.

Hirdetés

Ugyan azóta már a CD Projekt RED következő játéka is megjelent és töltött egy rövidebb időt a rivaldafényben, mivel a The Witcher 3: Wild Hunt és két kiegészítője még mindig etalonnak számít a szerepjátékok műfajával, most is egész sokan játszanak a szerepjátékkal.

A hosszútávú siker egyik oka, hogy az alkotók a fejlesztés végét jelentő embertelen hajrában olyan elképesztő részletekkel töltötték meg a világot, amik évek múltán is emlékezetessé teszik Geralt kalandjait. Az egyes elrejtett apróságokat viszont sokszor nem vették észre a játékosok, olyannyira, hogy van, amit még csak most sikerült megtalálni.

Hirdetés

Egész pontosan a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőjének egyik mellékküldetése, a The Warble of a Smitten Knight kapcsán vettek észre egy gondosan elrejtett részletet, amiről eddig senki sem számolt be. Ebben a questben Geralt egy nőnek segít, akit elátkoztak, és külsejét egy madáréhoz hasonlóvá tették. A szörnyvadász pedig ugyan megtörte a rosszindulatú varázslatot, de ennek következtében a mellékszereplő csak addig élhet tovább, amíg a küllemét adó madár élne. Az átoktól megszabadított Vivienne de Tabris a küldetés végét követően Skelligében tűnik fel, és első látásra úgy tűnhet, hogy a CD Projekt RED nem programozta le az átok azon részét, ami a hölgy életét lerövidítette.

Közel hat évvel a The Witcher 3 kiegészítőjének megjelenését követően viszont egy játékos kiderítette, hogy nem ez a helyzet, hanem ezt a részletet is beépítették a Blood and Wine-ba. Az xLetalis néven videókat megosztó játékos kipróbálta, hogy ha nagyon sok időt pörgetnek át gyorsan (meditálással, amit PC-n még jobban meg lehet gyorsítani), akkor tényleg eljön Vivienne halálának napja. Ehhez nagyjából hét játékbeli évet kellett átugrania, ekkor pedig Yennefer szobájában találhatja holtan a játékos a mellékszereplőt.

A karakteren dolgozó Philipp Weber is kommentálta az általa elrejtett titok felfedezését, elmondta, hogy lenyűgözte, hogy megtalálták az alaposan eldugott részletet.

"Nem vagyok benne biztos, hogy ez az utolsó titok, de az biztos, hogy közel vagyunk hozzá. Mindenki annyi részletet rejtett el a fejlesztés utolsó hónapjaiban, hogy az emberek valószínűleg még mindig fognak új dolgokat találni. Az biztos, hogy az összes easter egg közül, amiket készítettem, ezt rejtettem el a legjobban, szóval egészen lenyűgöző, hogy végre megtalálták"

- mondta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)