Hirdetés

Hat nagy frissítést is kap jövőre a World of Warcraft, itt a teljes roadmap

|

A Blizzardnál tudják, hogy a legutóbbi két kiegészítő endgame tartalmai csalódást keltettek. Nem akarják újra elkövetni a hibát.

Hirdetés

A World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője, a Battle for Azeroth és a Shadowlands egyaránt megosztotta a játékosokat. Míg a tábor fele élvezte és elégedett volt a tartalmak mennyiségével és minőségével, rengetegen gondolták úgy, hogy a Blizzard már nem tudja azt a szintet hozni, mint annak idején a korábbi kiegészítőkkel.

Utoljára talán a 2016-os Legion volt olyan, amit mindenki egyaránt szeretett, a Blizzardnál pedig ezt pontosan tudják, ezért most látszólag mindent elkövetnek, hogy újra eleget tegyenek az elvárásoknak.

Hirdetés

A World of Warcraft 18 éves fennállása során korábban még sosem fordult elő, hogy a fejlesztők kiadtak volna egy tervezetet a jövőben érkező tartalmakkal kapcsolatban. Ilyen jellegű információk inkább csak kiszivárogtak korábban, most viszont a Blizzard szeretné biztosítani a játékosokat, hogy a Dragonflight 2023-ban is sok izgalmat tartogat majd.

A játék vezető producere, Holly Longlade így egészítette ki a nyilvános roadmap érkezését:

"A Dragonflighttal az a célunk, hogy mindig legyen valami tartalom, ami már a sarkon vár ránk. Amikor egy frissítés élesedik a szervereken, már álljon készen a következő a tesztrealmeken."

2023-ban hat frissítés érkezik. A sort két kisebb nyitja, az első még télen, a második tavasszal. Ezek után befut a 10.1-es update, majd a sorminta megismétlődik: nyáron és ősszel kisebb update-ek, majd 10.2 az év vége előtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Úgy tűnik, a Blizzard tényleg komolyan veszi, hogy rendbe hozza a World of Warcraft reputációját, amiben nagy segítség a tervezhetőség, emellett pedig egy Warcraft veterán, Chris Metzen is visszatért, hogy segítsen tovább szőni a World of Warcraft történetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)