Hirdetés

Hat nap Irakban - Újabb modernkori FPS

|

A Six Days in Fallujah egy hiperrealisztikus FPS lesz, amely Irakba kalauzol el bennünket.

Hirdetés

A játékot az Atomc Games fejleszti, és a Konami tervezi kiadni, valamikor 2010 során. A Six Days in Fallujah 2004-ben játszódik, és a fejlesztők ígérete szerint, minden eddiginél realisztikusabban mutatja be a városi harcot. Fallujjah városában 250.000 ember lakott, és a hat napos csata során, csaknem 39.000 épületet romboltak le. Az amerikai tengerészgyalogosok végül győztek, hála a jóval fejlettebb haditechnikának.

A Six Days in Fallujah, mint a címéből bizonyára kitaláltátok, a csata hat napját mutatja be. Nem egy főhőssel kell kommandózni, hanem több egység tevékenységében vehetünk részt. Az Atomic Games több - a harcokban résztvevő - tengerészgyalogost felkért, hogy segítse munkájukat, mint tanácsadó. A katonák által készített videófelvételek mellett, helyet kapnak a játékban, a hadseregtől szerzett titkos műholdfelvételek is. Az Atomic Games eddig is háborús játékokat fejlesztett, a Close Combat sorozattal szereztek gyakorlatot, így elképzelhető, hogy egy valóban realisztikus programmal álljanak a nagyérdemű elé. A játékból egy darab screenshot érkezett. A Six Days in Fallujah PS3-ra, Xbox360-ra, és PC-re is érkezik, valamikor 2010 során.

Ehhez hasonló felvételekre számíthatunk a játékban is

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)