Hirdetés

Hát persze, hogy készült Pac-Man battle royale is

|

Sajnos csak egyetlen platformon zabálhatják egymást a játékosok halomra.

Hirdetés

Kegyetlen terep a battle royale játékok piaca, ahol csak azok tudnak talpon maradni, akik hosszútávon is képesek megragadni a figyelmet. Játékosa válogatja, hogy ki melyiket élvezi a leginkább (a mi Pacánk például a Call of Duty: Warzone mellett tette le a voksát), de mindig vannak új ötletek, új próbálkozók. Azt hittük, hogy a Pinball Royale-nál már nem jön szürreálisabb bejelentés, de a Bandai Namcónak sikerült erre is rálicitálni. 

Hirdetés

Jön ugyanis a Pac-Man 99, ami a népszerű klasszikus battle royale verziója lesz és akár 99 játékos is szórakozhat vele online (ha emlékeztek még a Tetris 99-re, az is hasonló volt). A cél természetesen az, hogy mi legyünk az utolsó "életben maradó" Pac-Man, ehhez viszont különböző trükköket is be kell vetnünk a pixelvérre menő meccsek során: a Power Pelletek behabzsolásával például kékké és ezáltal sebezhetővé tehetjük a szellemeket, felfalásukkal pedig Jammer Pac-Mant küldhetünk az ellenfelekre, míg a Ghost Train bekajálásával visszatérhetünk. A játékhoz ráadásul olyan egyedi témákat is vásárolhatunk, amik olyan címeken alapulnak, mint a Galaga és a Dig Dug. 

Azonban van egy rossz hírünk, amit már a trailer előképéből kiszúrhattatok: a Pac-Man 99 ugyanis Nintendo Switchre jelent csak meg, és csakis azok tölthetik, akik a Switch Online szolgáltatás előfizetői. De legalább már elérhető a játék.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)