Hirdetés

Hát persze, hogy léteznek már modok a Days Gone-hoz

|

Nemrég megérkezett a játék PC-re, és a modderek bizony nem is késlekedtek.

Hirdetés

Már nem csak PS4-en és PS5-ön játszható a Bend Studio 2019-es posztapokaliptikus játéka, hiszen a Days Gone begördült PC-re, és bizony érdemes is tenni egy próbát vele azoknak, akiknek esetleg nem volt szerencséjük a konzolos változathoz.

Talán várható is volt, hogy a PC-s megjelenés után csak rövid idő kell majd a moddereknek ahhoz, hogy előálljanak az első rajongói kiegészítésekkel, és bizony így is lett, lehet már böngészni az efféle alkotásokat.

Hirdetés

Ha esetleg már végigpörgettétek volna a Days Gone sztoriját, akkor érdemes lehet mindenféle moddal elárasztani a játékot, de persze akkor is jó ötlet ilyen apróságokhoz nyúlni, ha szimplán nem tetszik a kaland valamelyik aspektusa, és módosítanátok rajta. Például a Spooder által készített Romero Swarmers alaposan lelassítja az ellenségekként funkcionáló fertőzötteket, akik így talán kisebb veszélyt jelentenek majd. Persze egy-egy horda részeként még a moddal is fürgék ezek a rondaságok, szóval nem árt vigyázni.

Aztán készült már olyan mod is, ami lecseréli a játék főhősét, így Deacon St. John helyett a Resident Evil 2-ből ismert HUNK-kal lövöldözhetünk. Ennél némileg hasznosabb az a kiegészítés, ami felturbózza a kontrasztot és az élességet, de némileg azért meghagyja a játék eredeti látványvilágát. Szintén jól jöhet még az a mod, amivel 50 gallonosra növelhetjük meg a Death Stranding crossoverrel érkezett BB Tank méretét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)