Hirdetés

Hát persze, hogy már táncszőnyeggel is lenyomták az Elden Ring legkeményebb főellenségét

|

Sokak szerint még mindig túl nehéz az Elden Ring, de van, aki már a szobában lépkedve is inasba rakta Maleniát.

Hirdetés

Ha emlékeim nem csalnak, nagyjából 90 óra alatt játszottam végig az Elden Ringet úgy, hogy megpróbáltam minden titkot felderíteni, minden kazamatát kipucolni, minden bosst kivégezni, és a küldetések közül is megcsináltam mindent, amit csak tudtam. 

Nyilván nem ez volt az első rodeóm, de így sem tartom magam az átlagnál ügyesebb játékosnak. Mégis, egyetlen egy boss volt (Starscourge Radahn lement elsőre, a végső főellenfél harmadikra), akivel hosszú órákon át szenvedtem úgy, hogy többször is csak egy hajszál választott el a diadaltól. Ő pedig nem más, mint Malenia, Blade of Miquella.

Hirdetés

Malenia azért egy különösen undorító boss, mert nem elég, hogy pillanatok alatt ledarálja a HP-nkat, minden találat után gyógyítja magát - még akkor is, ha blokkoljuk a csapásait. Sokakat kergetett már az őrületbe ez a boss, az alábbi videó hősnője, Luality azonban rendhagyó perifériát használva nyírta ki Maleniát: egy táncszönyeggel aratott győzelmet. 

A lecke fel van adva, hiszen Luality annyira lazán tolta, hogy a boss két fázisa között még arra is maradt ideje, hogy gyorsan megigazítsa a rúzsát. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)