Hirdetés

Hát pont a Ratchet & Clank: Rift Apart ne lett volna újraalkotva a Dreamsben?

|

Nagyon meggyőzően fest Ratchet a Media Molecule kreatív játékában is.

Hirdetés

Nagyon különleges játéknak tekinthető a 2020-ban megjelent Dreams, amiben a játékosok valóban szabadjára engedhetik kreativitásukat, és egészen elképesztő művészeti alkotásokat hozhatnak létre. Még ahhoz is adottak a lehetőségek, hogy megcsináljuk saját videojátékunkat, vagy újraalkossunk egy-egy ismert címet, és bizony a felhasználók már bebizonyították korábban, hogy nem csak elméletben működik ez az egész.

Hirdetés

Nem olyan régen például BadRobo82 mutatta be a Twitteren, hogyan is gondolta újra a Ratchet & Clank: Rift Apart című játékot a Dreamsben. Ha valaki nem ismeri az Insomniac játékát, akkor a közösségi oldalra kirakott videót látva akár azt is gondolhatja, hogy ez valóban a Rift Apart, mivel tényleg nagyon szép lett a végeredmény.

Habár látszólag ellenségek nincsenek a pályán, azért így is rengeteg olyan környezeti elemet sikerült belepakolni ebbe az alkotásba, amelyek sokat dobnak a hangulaton. Ratchet modelljét egyébként nem BadRobo82, hanem cdeel96 készítette, szóval mindkettejüknek jár a virtuális pacsi.

Nektek sikerült már valami ütőset alkotnotok a Dreamsben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)