Hirdetés

Hát pont Free Guy tartalmak ne érkeztek volna a Fortnite-ba?

|

Játékbeli küldetések teljesítésével szert tehetünk egy új emote-ra, a boltban pedig egy jól ismert arc várja a játékosokat.

Hirdetés

Valószínűleg megszámolni is nehéz, hány crossovert hoztak el már nekünk a Fortnite fejlesztői, hiszen korábban találkozhattunk szuperhősökkel, sportolókkal, ikonikus videojátékos karakterekkel, de még egy népszerű énekesnővel is a battle royale alkotás csataterén. Az Epic Games pedig Ryan Reynolds új filmje, a Free Guy kapcsán sem hagyta új tartalmak nélkül a játékosait, és ingyenesen megszerezhető jóság is érkezett.

Hirdetés

Augusztus 12-től egészen szeptember 6-ig elérhetőek a Fortnite-ban ugyanis a filmhez kapcsolódó küldetések, amelyeket egy-egy, a játékban megtalálható ATM segítségével érhetünk el. Ha pedig követjük Guy utasításait, és sikeresen vesszük az akadályokat, akkor jutalmunk egy Good Guy Emote lesz.

Itt egy kis segítség, ezt kell keresni a pályán:

Azoknak is készültek egy újdonsággal az Epic fejlesztői, akik költenének némi játékbeli valutát, ugyanis a boltban elérhető már a filmből ismert Dude, akire gyakorlatilag egy alaposan kigyúrt Ryan Reynoldsként is tekinthetünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)