Hirdetés

Hat új játékot fog bemutatni hamarosan a THQ Nordic

|

Tíz éve, hogy létrejött a THQ Nordic, ezt ünnepli egy műsorral a kiadó.

Hirdetés

A Nordic Games, mely a THQ jogainak 2014-es megvásárlását követően a THQ Nordic nevet vette fel, már a 10. évében jár, amit számos bejelentéssel szeretne emlékezetessé tenni. A csapat ezért egy online eseményt fog tartani, aminek keretein belül nem kevesebb mint hat játékot lelepleznek le.

Az bemutatót szeptember 17-én, magyar idő szerint este 9-től tartják. A műsorvezető a közismert Geoff Keighley lesz, aki legutóbb az Opening Night Live-ot vezette, és a The Game Awardsot is ő szervezi.

Hirdetés

A THQ Nordic meggyőző írással csalogatja a játékosokat:

"Légy részese legendás sorozatok visszatérésének, köztük olyanoknak, amik folytatásaira évtizedek óta várnak a rajongók és számítsatok a mostani kedvenceitek folytatásaira is. Reméljük készen álltok, gyerekek!"

A hat új játék mellett a THQ az ELEX II-vel és az Expeditions: Rome-mal kapcsolatban is elárul majd néhány új információt. Mi mindenről be fogunk majd számolni, gyertek vissza a nagy napon!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)