Hirdetés

Hatalmas a Call of Duty: Warzone és MW új frissítése, de a játék kisebb lesz tőle

|

PS4-en már el lehet kezdeni a Call of Duty: Warzone Season 5 update letöltését, de telepíteni csak szerdán fogjuk tudni.

Hirdetés

Szerdán kezdetét veszi a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonja, ami egy kicsit átalakítja Verdanskot, új karaktereket és fegyvereket hoz, valamint várhatóan a multis csataterek számát is növeli. Konkrétumokat még nem tudunk, de a frissítés maga már elérhető PS4-re, és nyilván érdemes minél hamarabb elindítani a letöltését.

Hirdetés

A PlayStation 4-es változat update-jének mérete 36 GB, viszont az Infinity Wardnál dolgozó Paul Haile azt írta Twitteren, hogy a teljes játék mérete a letöltés után kisebb lesz konzolokon. A továbbiakban is törekednek arra, hogy visszavegyék a Call of Duty-k helyigényét, miközben persze újabb tartalmakat is kínálnak.

Elképzelhető, hogy a PC-sek és az Xbox One-onosok is előtölthetik majd a patchet, és hamar elkezdhetnek játszani. A szezon maga várhatóan szerdán, azaz augusztus 5-én reggel 8-kor veszi kezdetét.

Arról, hogy hogyan szabadulhattok meg konzolon a fölösleges fájloktól, itt írtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)