Hirdetés

Hatalmas akciókkal és ingyen cuccokkal ünneplik a Star Wars napot a játékok

|

Az Erő mindkét oldalának képviselői ünnepelni fognak, pláne, ha meglátják a Star Wars játékok aktuális árait.

Hirdetés

Vészesen közeleg május 4. és vele együtt a nemzetközi Star Wars nap, amikor is együtt (már amennyire egy COVID-19 sújtotta világban együtt lehetünk) ünnepelhetjük a sci-fi franchise csodálatosságát. Ilyenkor a kiadók méretes akciókkal és eseményekkel támadják pénztárcáinkat, és ez idén sem lesz másképp. Legalább a Star Wars Jedi: Fallen Order újgenerációs frissítéséért nem kell majd fizetnünk.

Aki lemaradt a Fallen Orderről, és esetleg a Star Wars: Squadronst és a Battlefront II-t is kihagyta az hamarosan egy akciós csomagban behúzhatja mindhármat. Az április 30-tól elérhető EA Star Wars Triple Bundle egy 50 százalékkal olcsóbb kiszerelésbe fogja össze az elmúlt évek nagyjait PC-n, PlayStationön és Xboxon.

Hirdetés

 A Star Wars Battlefront II egyébként önmagában is kap egy 75 százalékos leárazást április 28-án.

A régmúlt klasszikusai is jelentősen olcsóbbak lesznek, így ha kimaradt a Knights of the Old Republic első és második része, akkor azokat hamarosan 50 százalékkal olcsóbban szerezhetitek be iOS-re és Androidra.

Végezetül, aki belép a Star Wars: The Old Republic MMORPG-be, az ingyen kaphat egy M4-Y10 astromech petet, aminek dizájnját a hamarosan érkező Star Wars: The Bad Batch sorozat ihlette. A droid május 4 és 11 között lesz beszerezhető.

A fentieken felül még rengeteg Star Wars akció és apróság érkezik majd a napokban, mint például Star Warsos cuccok a Minecraftba, vagy Bad Batch karakterek a Galaxy of Heroesba. Ha érdekel minden közelgő Star Wars tartalom, akkor pörgessétek át a franchise hivatalos blogjának legutóbbi posztját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)