Hirdetés

Hatalmas akciókkal készült az Xbox a holdújévre

|

Ha van olyan Xbox One vagy Xbox Series X/S játék, amit nem volt még alkalmatok beszerezni, most érdemes betopogni a virtuális üzletbe.

Hirdetés

Elkezdődött az Xbox Store idei első nagy vására. Ezúttal több mint 300 játékot akcióztak le, így ennél jobb alkalmunk nem lesz a közeljövőben arra, hogy behúzzuk a kimaradt címeket. A Lunar New Year vásár február 15-ig tart, és olyan AAA játékok vannak a listán, mint a Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 vagy a Control Ultimate Edition (ez az a változat, amihez jár az Xbox Series X frissítés is).

Hirdetés

A legjobb ajánlat vitathatatlanul az Assassin's Creed Bundle, amivel egyben megkaphatnánk az Assassin's Creed Valhallát, az Odyssey-t és az Originst. Az egész csomag 64 dollárért kínálja a modern címeket, úgy hogy közben a Valhalla önmagában 60 dollárba kerül még a legtöbb digitális áruházban. Az egyetlen hatalmas szomorúságunk ezzel kapcsolatban, hogy pont ez az a csomag, amit mi itt Magyarországon nem húzhatunk be.

Szerencsére azért még így is akad bőven akció, amiből kivehetjük a részünket. A teljesség igénye nélkül néhány szépen levágott darab:

Kár az Assassin's Creed csomagért, de a fentiek azért sokakat kárpótolnak majd. Akik megnéznék a teljes kínálatot, azok csapjanak rá erre a linkre, és készítsék a bankkártyájukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)