Hirdetés

Hatalmas akciókkal ünnepli az újévet a PlayStation Store, újabb és régebbi címeket is fillérekért húzhatunk be

|

Elég jó esély van így arra, hogy ismételten a régről kimaradt címek pótlásával teljen majd a hétvége.

Hirdetés

Épphogy csak lefutott a PlayStation Store ünnepi leárazása, a kékek rögtön gondoskodtak arról, hogy egy percig se maradjunk újabb akciók nélkül. Az újévi ajánlatuk keretein belül most ismételten rengeteg jóárasított játékra csaphatunk le, amik között bőséggel akadnak újabb darabok, de néhány régebbi, kimaradt alkotás pótlására is remek alkalom lehet az akciózás. Átpörgetve a kínálatot, mi még 80 százalék fölötti kedvezményekbe is belefutottunk, szóval tényleg érdemes rászánni az időt a böngészésre.

A régebbi címek közül kifejezetten olcsón húzhatjuk be például a Batman: Arkham Collectiont, amivel ugyebár rögtön három játékot zsebelhetünk be, kicsivel több mint 2.500 forintért. De ha esetleg még ennél is sötétebb vizekre eveznétek, akkor a Dying Light, a Little Nightmares sorozat, vagy éppen a régebbi Resident Evil játékok szinte mindegyikéhez most pár ezer forintért juthattok hozzá.

Hirdetés

Az alábbiakban megmutatjuk a legjobb ajánlatokat, de persze ezeken kívül is érdemes még körbenézni, hiszen mint mindig, most is kazalnyi címet olcsósítottak a kékek.

Az újévi leárazás egészen február 2-áig fut majd, úgyhogy bőven van időtök a böngészésre. A teljes kínálatot pedig itt csekkolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)