Hatalmas fejlesztésekkel érkezik az EVE Online kiegészítője" /> Hatalmas fejlesztésekkel érkezik az EVE Online kiegészítője"/>
Hirdetés

Hatalmas fejlesztésekkel érkezik az EVE Online kiegészítője

|

A CCP bejelentette, hogy készül az EVE Online című MMO-jának kiegészítője, mely a Kali kódnévre hallgat. Annyi már biztos, hogy a kiegészítésbe integrálva érkezik majd az új továbbfejlesztett reakciós rendszer, melynek köszönhetően a játékosok döntései, cselekedetei az egész világra kihatással vannak. Ezzel természetesen még közel sincs vége a bejelentésnek. Megtudtuk még, hogy a játék jelenlegi grafikai motorja fejlesztés alatt áll, hogy a későbbiekben a lehető legtökéletesebb DirectX 9-es effekteket is képesek legyenek megjeleníteni, így rengeteg gyönyörű új űrhajót megalkotva, melyek megjelenítéséhez hozzájárulnak a finom kidolgozású árnyékok, valamint a HDR technológia is. A kiegészítő végleges változatában lehetősége nyílik majd minden játékosnak, hogy különálló csoportokhoz csatlakozhassanak, így csapatokba verődve véve fel a harcot az ellenféllel. Továbbiakban lehetőség lesz eddig ismeretlen területek felfedezésére, újabb eszközök és komolyabb hajók igénybevételére. Na és akkor most jöjjön a komolyabb csemege. Mindezek mellett a fejlesztők úgy gondolták, hogy ők sem maradnak ki a következő generációs Windows körüli felhajtásból és elmondták, hogy már fejlesztenek egy új enginet, melyet EVE Vista-nak neveznek stílszerűen. Az új engine lényeges különbsége a korábbihoz, hogy ez már teljes mértékben kihasználja a Windows Vista adta lehetőségeket, beleértve a DirectX 10-et is. Végül, de nem utolsó sorban további részletekre derült fény a játékba integrálásra kerülő VOIP technológiával kapcsolatban. A CCP Games és a Vivox szövetségének köszönhetően olyan technológia áll majd az előfizetők rendelkezésére, melynek köszönhetően úgy folytathatnak hang alapú kommunikációt, hogy az a játék teljesítményében egyáltalán nem fog érződni. Mindemellett szabadon kezdeményezhetnek konferenciákat a csapaton, vagy szövetségen belül, szabadon be és kiléphetnek, persze mindezt a moderátor által felállított szabályok alapján. A képernyőnkön pedig végig figyelemmel kísérhetjük, hogy éppen ki is beszél, vagy kik tartoznak bele az adott konferenciába. Na és végül töltsétek boldogan a kiegészítőről készült videót.

EVE ONLINE: PATH TO KALI
(Movie - 56,99MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)