Hirdetés

Hatalmas leárazás indult a PlayStation Store-ban, érdemes körülnézni

|

Több mint 1500 játékot vásárolhatunk meg kedvezményesen PS4-re és PS5-re.

Hirdetés

A Sony nem szokott fukarkodni a különböző leárazásokkal, az sem teljesen váratlan, hogy ma kezdetét vette a PlayStation Indies leárazás, amelynek köszönhetően a független fejlesztőcsapatok alkotásait vásárolhatjuk meg a szokásosnál jóval olcsóbban.

A leárazás a PlayStation 4 és a PlayStation 5 felhasználóknak egyaránt elérhető az európai és ausztrál régiókban.

Hirdetés

Olyan kiemelkedő címeket találunk a felhozatalban, mint a Jurassic World Evolution 2, a Hunt: Showdown vagy a The Medium, de akciósan kapható a Kena: Bridge of Spirits, a remek kritikákkal büszkélkedő kooperatív Haven, illetve a soulslike Mortal Shell: Enhanced Edition is. Mi több, már az OlliOlli Worldöt is kedvezménnyel szerezheti be, aki eddig nem tette.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Összesen több mint 1000 indie címet árazott le a Sony, néhány gyöngyszemet akár 90%-os akcióban is be lehet húzni. A PlayStation Store Indies Sale március 23-ig lesz elérhető, a PlayStation Plus feliratkozók pedig számos játék esetében extra kedvezményeket is kapnak.

A Sony emellett ma este tartja a következő PlayStation State of Play előadást, amelyen több új megjelenést és frissítést mutatnak be. A nagyjából 20 perces műsor magyar idő szerint este 11-kor kezdődik, a csatornánkon Kacival együtt élőben követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)