Hirdetés

Hatalmas rakétát találtak a Call of Duty: Modern Warfare játékosai a pályán

|

A Call of Duty: Black Ops - Cold War streamereknek és újságíróknak kiküldött sajtóanyagai alapján találták meg a bunkert, melyben ott lapul a tömegpusztító fegyver.

Hirdetés

Az Activision elkezdte a következő Call of Duty játék a Black Ops - Cold War marketingkampányát, melynek keretében egy rövid előzetessel készültek, amiből kiderül, hogy a hivatalos leleplezésre augusztus 26-án számíthatunk. Emellett egy nyomkeresős játékot is elkezdtek a rajongókkal, melynek keretében retró diavetítőket küldtek ki streamereknek és újságíróknak, melyekkel kódolt üzeneteket lehet megfejteni. Az egyik rejtett üzenet azonban a Warzone egy bunkerének nyitókódját is rejtette, annak belsejében pedig egy rakétára bukkantak.

Hirdetés

A nyomra a PawnTakesPawn weboldalon talált rá egy játékos, mely archív felvételeket tartalmaz a hidegháborús korszakból, a fejlesztők ezzel szeretnék felvezetni a következő CoD játékot. A honlapon minden nap új kódok bukkannak fel, az egyik pedig ez volt: WZ-F8-60274513. Az Uli909 nevű Reddit-felhasználó és csapata megfejtette a kódot; a WZ a Warzone-ra utal, az F8 pedig Verdansk térképének egyik területére. Itt fekszik egy bunker, ahova a kódban található számsort beírva lehet bejutni:

MISSILE in the warzone map! The code to the bunker close to park was revealed today showing what looks like a missile there! The code is 60274513, and you can try entering there for yourselves! The explanation to how the code was found is in the comments :) from r/CODWarzone

Amellett, hogy a bunkerben jó pár ládányi értékes loot van elrejtve, találni még bent egy silót is, melyben egy hatalmas rakéta szunnyad. Egyelőre nem tudni, hogy mi a célja a fejlesztőknek a tömegpusztító fegyverrel, de többen azt gondolják, hogy az új játék megjelenésekor ezzel törli majd el a stúdió Verdasnkot a föld színéről, hogy az egy Black Ops - Cold War témájú pályának adja át a helyét.

Augusztus 26. után valószínűleg már többet tudunk majd az Activision és a Treyarch terveiről, addig is a fenti kódot használva bárki szétnézhet a bunkerben. Szerintetek lesz jelentősége a rakétának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)