Hirdetés

Hatalmas siker lett a Tiny Tina's Wonderlands, a Gearbox már a folytatásokat tervezi

|

A Gearbox ráérzett egy új franchise ízére, és már el is kezdték tervezni Tiny Tina új kalandjait.

Hirdetés

Egy jó Dungeon Master munkája sosem ér véget, így Tiny Tina is munkához látott, hogy még több kalandot hozhasson a játékosai életébe. A Gearbox elmondása szerint a Tiny Tina's Wonderlands hatalmas győzelem volt a cég számára, amit abszolút ki akarnak majd használni a jövőben.

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke tisztán és világosan kijelentette, hogy egy új franchise születését láthatjuk. A csapat már arra készül, hogy bizonyos formában folytassa a TTRPG ihletésű történetet.

Hirdetés

Pitchford a Tiny Tina eredményeiről az Embracer Group éves gyűlésén beszélt, ahol esze ágában sem volt köntörfalazni a Wonderlands sikereit illetően.

"A játék szétzúzta az elvárásainkat mind kritikai, mind üzleti szempontból. Örömmel jelenthetem, hogy az ebből a győzelemből származó pénzügyi jutalmaink mellett sikerült kialakítanunk egy stabil hídfőállást is."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amikor a folytatásokról volt szó, akkor Pitchford csak "új élményekként" hivatkozott ezekre, tehát ugyanúgy gondolhatott DLC-kre, mint további játékokra. A hivatalos bejelentésekre még nyilván várnunk kell egy kicsit, de akárhogy is folytatódik Tiny Tina története, mi izgatottan állunk az újabb kalandok elébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)