Hirdetés

Hatalmas siker PC-n az Elden Ring, több népszerű online játékot is túlszárnyalt

|

Az egyszerre játszók számának csúcsával az Elden Ring felülmúlta a GTA Online-t, az Apex Legendset és az Among Ust is.

Hirdetés

Ahogy azon nyilvánvalóan senki nem lepődött meg, játékosok milliói repültek rá a FromSoftware vadonatúj játékára, ami a csapat eddigi messze legsikeresebb projektje lehet. Erről árulkodik a steames játékosszám is: a SteamDB adatai alapján a megjelenés óta volt olyan pillanat, amikor összesen 953 426 bátor vállalkozó kalandozott egy időben.

A Dark Souls játékok között a harmadik rész a csúcstartó 129 975 egyidejű játékossal, míg a Sekiro: Shadows Die Twice 125 315-ig jutott, ennek fényében pedig pláne csodálatos az Elden Ring teljesítménye.

Hirdetés

Jelen állás szerint ez minden idők hatodik legtöbb, egyszerre játszó játékost vonzó steames játéka, de nem kizárt, hogy sikerül majd lenyomnia az 1 054 388-nál álló Cyberpunk 2077-et. A csúcsot egyébként a PUBG: Battlegrounds tartja, amit fénykorában 3 257 248-an pörgettek egy időben, a második pedig a nemrég debütált Lost Ark 1 325 305-tel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akinek segítségre van szüksége, mazur tippjeit vagy ezt a térképet használhatja bátran - biztos, hogy sokaknak elkél a segítség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)