Hirdetés

Hatalmas világba repít a PUBG atyjának készülő játéka

|

A saját stúdiót alapító Brendan Greene elárult pár dolgot a következő projektjéről.

Hirdetés

A PUBG atyjaként ismert Brendan "PlayerUnknown" Greene néhány napja dobta le a bombát, hogy elhagyja a nevével egybeforrt játékot gondozó Kraftont, hogy saját stúdiójával valósíthassa meg a következő projektjét.

A PlayerUknown Productions keze alatt formálódó alkotásról eddig csak annyit tudtunk, hogy sok játékost fog megmozgatni és nyílt világú lesz, Greene azonban nemrég egy videóval jelentkezett a Twitteren, amelyben további részleteket is elárult róla.

Hirdetés

A Prologue néven érkező kalandhoz még 2019-ben mutattak egy rövid teasert, most pedig már azt is tudjuk, hogy egy hatalmas, nyílt túlélőmóka van készülőben, amit a mérete miatt Greene nem is játékként, hanem "világként" jellemez.

 

"Kilométerek százai játékosok ezreivel, akik interakcióba lépnek egymással, felfedeznek és alkotnak."

- mondja a videóban. Az ambiciózus vállalkozás egy újonnan kifejlesztett neurális hálózaton alapul, amely minden indításkor,  menet közben képes "hatalmas, valósághű világokat" generálni, telis-tele tartalommal. A technológiáról Greene már két éve is beszélt, akkor még abban a kontextusban, hogy létre kell hozni az álma megvalósításához.

Ami a játékmenetet illeti, a vadon leküzdése lesz a feladat a megtalálható szerszámok és erőforrások segítségével, amit nagyban megnehezítenek a barátságtalan időjárási körülmények. A túléléshez viszont nem kapunk segítséget és követendő utat: csupán egy célpont virít majd a térképen, s minden mást nekünk kell kitalálnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztő megfogalmazása szerint a Prologue csak az első lépés a végső, többéves munkát igénylő élmény felé vezető úton, ezért nem is játékként, hanem tech demóként fogják kiadni, amiért mindenki annyit fizethet, amennyit jónak vél.

A megjelenési dátum továbbra is titok maradt, de Greene azt ígérte, hogy többet is megtudhatunk a hétvégén megjelenő interjújából, amit a VentureBeat újságírójával készített.

Frissítés: Időközben kiderült, hogy Artemis névre hallgat az a nagyszabású projekt, aminek a Prologue még csak előfutára lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)