Hirdetés

Hatashiai - itt a Bushido Blade szellemi örököse Unreal Engine 4 alatt

|

A PlayStation 1-es éra egyik legérdekesebb verekedős játékának ötletei most egy modern alkotásban kelnek újra életre. Persze előbb közösségi kalapozás jön.

Hirdetés

Egy új szamurájos játék jelent meg az IndieGogo közösségi finanszírozó oldalon, ami egy régi klasszikus ötleteit igyekszik egy új köntösbe átköltöztetni az Unreal Engine 4 segítségével.

A Bushido Blade a PlayStation 1-2 korszakának egyik legérdekesebb sorozata volt, nem is azért, mert főként ősi japán fegyverek felhasználásával küzdhettünk, hanem szokatlan harcrendszere miatt: a karaktereink nem rendelkeztek életerő mutatóval, a legtöbb csapás azonnali halált jelentett. Persze volt lehetőségünk nem halálos támadásokat is használni, ekkor attól függően gyengült az ellenfelünk, hogy melyik testrészét találtuk el.

Most Maxi Stone és csapata egy teljesen új játékon dolgoznak, amely a Bushido Blade-hez nagyon hasonló alapokra fog építkezni: a Hatashiai névre keresztelt játék az Unreal Engine 4 segítségével készül, a fejlesztők pedig az IngieGogo platformon keresnek támogatókat hozzá.

A játékban különféle ismert történelmi személyiségek és harcmodorok jelennek majd meg, ami a csapat szerint történelmileg hiteles és életszerű lesz. A Hatashiai pontos megjelenése egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy PC-re fog megjelenni. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)