Hirdetés

Hátborzongató előzetessel mutatkozott be az Outbreak Island, amit hamarosan ki is próbálhatunk

|

Nemsokára ingyenes kedvcsinálóval hangolódhatunk az Outbreak Islandre, de a korai hozzáférésre se kell már sokat várni.

Hirdetés

Erős előzetessel mutatkozott be a Tiny Magicians legújabb játéka, az Outbreak Island, ami egyszerre juttatja eszünkbe az Outlastot a hangulata miatt és a Rustot a szabadon bejárható szigetével, változatos helyszíneivel és bázisépítési lehetőségével.

Ugyan a játék nem lesz ingyenes, a fejlesztők ígérete szerint az alap mechanikákat bemutató demó hamarosan elérhetővé válik.

Hirdetés

Az Outbreak Island története szerint az Erlsen nevű sziget lakosait az őrületbe kergette egy rejtélyes kísérlet, ami miatt az egész területet izolálták a külvilágtól, hogy úgy tegyenek, mintha sosem történt volna semmilyen baleset. Mi, a játékosok, Howard Chapman detektívet alakítjuk majd, aki titokban érkezik a szigetre, hogy felderítse a történteket.

A játékban fontos szerepet kap majd a főszereplő kamerája, ugyanis ezzel kell bizonyítékokat gyűjteni, de más célokra is használhatjuk majd. Az Outbreak Islandben lehetőségünk lesz építkezni, craftolni és szembe szállni a ránk támadó ellenségekkel, mindezt egy nyitott, szabadon felfedezhető világban.

Az Outbreak Island július és szeptember között érkezik korai hozzáférésű játékként a Steamre, de egy szűkre szabott demó már a közeljövőben letölthetővé válik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)