Hirdetés

Hátborzongató képek érkeztek az Elden Ringről

|

Az alacsony pulzus nem lesz opció, miközben az Elden Ringet nyüstöljük.

Hirdetés

Hamarosan itt van a Tokyo Game Show 2021, ahol a Bandai Namco készülő játéka, az Elden Ring is jó eséllyel feltűnik, így nem meglepő, hogy az esemény előtt a kiadó néhány képpel próbálja felcsigázni a követőit.

Persze semmi garancia nincs arra, hogy a konferencián majd új előzetest kap a játék, a most érkezett tartalmakat viszont már senki nem veheti el tőlünk.

Hirdetés

Az már korábban világossá vált, hogy az Elden Ring tulajdonképpen minden szempontból ambíciózusabb lesz, mint a fejlesztő előző sorozata, a Dark Souls, ahogy azonban egyre csak jönnek az új tartalmak, úgy leszünk egyre izgatottabbak.

A Bandai Namco által most kiadott képeket alább láthatjátok:

Nem könnyű időszakban jelenik meg a FromSoftware új játéka, hiszen 2022 elején rengeteg jó játék kerül a boltok polcaira, mi mégsem féltjük az Elden Ringet a bukástól. Bár George R.R. Martin tévedett, amikor a Dark Souls folytatásának nevezte, a játékmenet tényleg hasonló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)