Hirdetés

Hatred - újabb videón a pszichopata-szimulátor

|

Befutott a hatalmas port kavaró Hatred legújabb trailere, ami pontosan azt hozza, amit az eddigiek. Kegyetlenséget, fájdalmat, gyűlöletet.

Hirdetés

Továbbra sem igazán tudjuk hová tenni az elmúlt hónapokban hatalmas port kavaró Hatred nevű játékot, felügyeleti szervek pedig továbbra is azon munkálkodnak, hogy a Destructive Creations alkotása minél kevesebb emberhez jusson el (ebben most nem segítünk, bocs). A készítőket persze ez cseppet sem érdekli.

A Hatred tegnap egy új gameplay-t is kapott, és bár eddig is tudtuk, hogy ez a játék bizony nem a szeretetről fog szólni, az újabb anyagok csak még tovább erősítik bennük az érzést, hogy ez a dolog már túl megy bizonyos egészségügyi értékhatárokon, de ezt inkább mindenki maga döntse el.

Hiába szólalt fel maga Gabe Newell is az ügyben, a játék értékesítésének nem lehet gátat szabni. Már el is indult az előrendelés, a rajongók pedig akár pólót is kaphatnak a játék mellé, ezzel is bizonyságot téve kiemelkedő szociális érzékükről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)