Hirdetés

Hatred - itt a magyarítás

|

Ha valaki minden áron ártatlanokat akar mészárolni, akkor már magyar felirattal is megteheti mindezt.

Hirdetés

A lengyel székhelyű Destructive Creations izometrikus lövöldéjében egy kegyetlen, hidegvérű tömeggyilkossal kell halomra lőnünk a civileket. A Hatred elég komoly port kavart a médiában és a játékosok között is, a fejlesztőket már neonácizmussal is megvádolták, de most nem egy újabb botrány miatt beszélünk róla. 

Ha valaki úgy dönt, hogy kipróbálná a mészárszéket, akkor lostprophetnek köszönhetően már akár magyar felirattal ellátva is megteheti. 

A fordító szerint a honosítás telepítéséhez 3.5 GB szabad hely kell annak érdekében, hogy később eltávolítható legyen. További fontos információ, hogy a magyarítás nem tartalmaz ékezetes karaktereket, de ez inkább fejlesztői baki, mintsem fordítói.

A fordítást köszönjük, a játékról pedig hamarosan Paca mond majd véleményt nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)