Hirdetés

Hatred - mégsem lehetsz tömeggyilkos

|

Nem csak a közösséget osztotta meg a Hatred, de úgy tűnik, hogy a Valve irodáján belül sem érezték kimondottan ízlésesnek a tömegmészáros-szimulátort.

Hirdetés

Miután tegnap feltűnt a Hatred a Steam Greenlighton, a Valve úgy döntött, hogy még azelőtt lekapja a projektet az oldalról, mielőtt az megkaphatná a zöld lámpát. A kiadó nagyon ritkán lépi ezt meg, és akkor is különösebb kommentár nélkül teszi.

Most viszont ennyit legalább hozzátettek:

Valószínűleg nem jött be a céltalan brutalitás, amit a Hatred képvisel. A játékban annyi történik, hogy különös kegyetlenséggel gyilkolhatjuk benne kegyelemért könyörgő, fegyvertelen embereket. Meg tudjuk érteni, ha a kiadó nem szeretné a boltjában látni a programot, már csak azért is, mert a játékon tisztán látszik, hogy a polgárpukkasztáson kívül nincs más célja. Vagy legalábbis egyelőre nem mutatott fel mást.

Ettől függetlenül, hogy ez mennyire jogos, azt mindenki döntse el maga. A Steam szabályzatban annyi áll, hogy "a játék nem tartalmazhat sértő anyagot, és nem szegheti meg a szerzői jogi törvényeket". Ez nem túl specifikus fogalmazás, és főleg akkor mosolygunk nagyot ezen, amikor ránézünk a boltban kapható Postalra. Mindenesetre a Valve döntött, és aki akarja, az úgy is be tudja majd szerezni a programot máshol.

Ti mit szoltok az ügyhöz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)