Hirdetés

Hatred - ingyenes DLC jön ma

|

A Hatred annak ellenére, hogy nem lett kimondottan jó, elég vásárlót vonzott, hogy a Destructive Creationsnek megérje ingyenes DLC-t készítenie hozzá.

Hirdetés

Mostanra már szinte el is felejtődött a Hatred, a kezdeti nagy felhajtás gyorsan leült, amikor kiderült, hogy botrányosságán túl a játék nem nyújt semmi olyat, amilyet más játéktól nem kaphatunk meg. A botrányosság pedig önmagában kevés.

Mindenesetre sokan már csak azért is kifizették az egyébként átlag alatti árat, hogy megtudják, mire fel ez a nagy felháborodás, és tényleg azt kínálja-e a Hatred, amit ígért. Ez elég volt ahhoz, hogy a Destructive Creations sikernek könyvelje el első játékát, és annak a szűk közösségnek, aki még ma is nyüstöli, kiadjon egy ingyenes frissítést, benne új nehézségi szintekkel, God Mode és végtelen lőszer csalásokkal, új küldetésekkel és mellékküldetésekkel, három új helyszínnel és három új játszható karakterrel, rangokkal, ranglistákkal és achievementekkel. Akinek valamiért mégis bejött a játék, feltétlenül töltse le, a többiek pedig olvassák el a napokban felkerült Hatred tesztünket, amiből kiderül, mi milyennek láttuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)