Hirdetés

Hatvannál is több játékot kapsz, ha támogatod a környezetvédelmet

|

Ismét egy jó célt támogató játékcsomag jelent meg, amire akár 1600 forintért is lecsaphatsz.

Hirdetés

Igazi szuperhősnek érezhetjük magunkat a Humble Bundle Batman csomagjával, amivel egy gyermekkórház tevékenységét támogathatjuk, és ehhez hasonlóan jó célt szolgál az Itch.io-n megvásárolható pakk, melyhez számtalan indie fejlesztő csatlakozott. A cél ezúttal a környezetvédelem támogatása, az adományt kapó szervezet támogatói között pedig megtalálható David Attenborough is.

Hirdetés

A bundle-ben elérhető játékok között több is akad, ami a témájában is kapcsolódik a vadonhoz, az állat- és növényvilág egyes képviselőihez, vagy éppen a tudományhoz. Így például a Beasts of Maravilla Islandben egy rejtélyes dzsungel állatait fotózhatjuk le, a Sokobondban kémiai elemekkel puzzle-özhetünk, míg a Mendelben növények keresztezésével kísérletezhetünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A hatvannál is több rendkívül izgalmas játék alkotói pedig látszólag sikerrel szólították meg a gamereket, ugyanis az eredeti célt néhány nap alatt sikerült túlszárnyalnia a szervezőknek.

A fenyegetett élőhelyeken földterületet vásárló, újraerdősítést, és sok más természetvédelmi tevékenységet végző World Land Trust számára eredetileg tízezer dollárt szeretett volna összegyűjteni a bundle-t kiötlő Plant Based Gaming és a Future Friends Game csapata, ám a cikk írásakor ennek már több mint az ötszöröse gyűlt össze, amiből sem a játékok készítői, sem a szervezők nem tartanak meg magunknak semennyit, hanem teljes egészében az általuk támogatott szervezetnek juttatják el.

Így valószínűleg a játékosok is szívesebben adnak a játékok normál árához (ami az összes alkotás esetében összeadva 1450 dollár feletti összeg lenne) egy kicsivel közelebbi összeget, mint a minimálisan kért 5 dolláros adomány. Ha ti is szeretnétek beszállni az akcióba, itt csaphattok le a bundle-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)