Hirdetés

Haunted - Kísérteties kalózkaland

|

A Monkey Island sorozathoz fűződő emlékek farvizén hajózik majd be a köztudatba a Deck 13 soron következő kalandjátéka.

Hirdetés

2009. őszére igéri a német fejlesztőcsapat szellemes, kalózos, szellemkalózos kalandjátékát. Előbb ugyanis még be kell fejezzék első szerepjátékukat, a Venetica-t. Az egyiptomi Ankh két epizódja után alaposan rákaptak a srácok a kalóztémára, hiszen ez már a második ilyen jellegű alkotásuk. Az első a szintén kellemesre sikeredett Jack Keane volt. Ezúttal női főszereplőt kapunk, az utcán nevelkedett árva leányzó, Mary személyében. Hősnőnk egy sötét éjszakán a kísérleteihez "önkénteseket" kereső Lindsey professzor karmaiba kerül. A játékos nem sokkal ezután veheti át az irányítás Mary fölött, első feladatunk megszökni a laborból.

Haunted - 6. kp Haunted - 5. kp Haunted - 4. kp Haunted - 3. kp Haunted - 2. kp Haunted - 1. kp



Menekülés közben ismeretséget kötünk Oscar kapitány szellemével, majd további öt (egy díva allűrjeivel rendelkező hableány, a palackba zát Konfuciusz, egy kisnövésű ex-pápa, az iszákos Willy Walace, és a vérfarkassá változó Mr. Were) ektopalzmából álló lélekkel. A hagyományos point and click játékmenetet fűszerezi majd, hogy a feladatok megolsásához a kísértetek segítségét is igénybe kell majd vennünk. Az interface is ennek megfelelően kerül kialakításra, felül az inventory, alul a szellemek képességei. Egyelőre ennyit árultak el a srácok új játékukról, de a megjelenés még távoli, így bizonyára lesz, miről beszámolnunk az elkövetkező hónapok során is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)