Hirdetés

Haven - ilyen lesz a Furi fejlesztőinek új játéka

|

Ezúttal nem mindenféle bossokkal kell majd küzdenünk, sőt, sokkal nyugodtabb játékmenetre számíthatunk.

Hirdetés

A 2016-os Furi egy nagyon szórakoztató játék volt, ha még nem tettétek, mindenképp adjatok neki egy esélyt. Amolyan igazságosan nehéz bullet hell.

Hirdetés

A Havenben is kell majd harcolni, de inkább egy akció-szerepjáték lesz, melyben egy párt ismerhetünk meg. A fiú és a lány egy távoli bolygóra menekültek, hogy együtt lehessenek, és csak az számít, hogy semmi ne szakítsa el őket egymástól. Egyedül és kooperatívan is játszhatjuk.

Várhatóan csak 2020-ban fog megjelenni, addig is tegyétek fel a kívánságlistátokra Steamen, ha tetszik, amit eddig láttatok. PC mellett konzolokra is megjelenik idővel, de azt még nem tudni, mely platformokat veszi célba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)