Hirdetés

Havi játékeladási toplista - április legnépszerűbb játéka a...

|

Az NPD Software összeállította a hónap legjobban fogyó játékainak listáját. Van egy franchise, ami három játékkal is felkerült a top 10-re.

Hirdetés

A heti játékeladási toplistánk és a Steam top 10 mellett mostantól minden hónapban beszámolunk a hónap legjobban fogyó játékairól is. 

Sajnos ezzel kapcsolatban is külföldre kell látogatnunk, ugyanis kis hazánkban egyelőre nincs ilyen megbízható kimutatás. Az amerikai piac viszont továbbra is az egyik legnagyobb és ez alapján nagyjából be is lehet lőni, hogy melyikek voltak a hónap legnépszerűbb játékai. Ne felejtsétek el, hogy ez lista csak amerikai dobozos játékok eladásait nézni.

Az NDP Software listáját ebben a hónapban a Titanfall vezeti, mögötte pedig tartja magát a Call of Duty: Ghosts és a dobogó harmadik fokán a nálunk nem túl népszerű NBA 2K14 van. A legérdekesebb a top 10-ben, hogy a LEGO franchise rögtön három játékkal is szerepelteti magát, amire nem is tudom, hogy volt-e már valaha példa.

Április legnépszerűbb játékai:

  1. Titanfall (PC, Xbox 360, Xbox One)
  2. Call of Duty: Ghosts (PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)
  3. NBA 2K14 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)
  4. Minecraft (Xbox 360)
  5. Lego: The Hobbit (3DS, PS3, PS4, Wii U, Vita, Xbox 360, Xbox One)
  6. The Lego Movie Videogame (3DS, PS3, PS4, Wii U, Vita, Xbox 360, Xbox One)
  7. Lego Marvel Super Heroes (3DS, DS, PC, PS3, PS4, Wii U, Vita, Xbox 360, Xbox One)
  8. The Amazing Spider-Man 2 (3DS, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360)
  9. Grand Theft Auto 5 (PS3, Xbox 360)
  10. Assassin’s Creed 4: Black Flag (PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)

Ti ezek közül melyik játékokat vettétek már meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)