Hirdetés

Havidíjas lesz a The Elder Scrolls Online

|

Reménykedtünk abban, hogy a klasszikus, mondhatni régimódi havidíjas rendszert már senki nem fogja alkalmazni, de a Zenimax még nem gondolja, hogy lenne jobb módja egy MMO életben tartásának.

Hirdetés

Lehetett volna free-to-play, lehetett volna buy-to-play, vagy kitalálhattak volna valami WildStar-félét, de nem; a The Elder Scrolls Online-hoz előfizetés kell.

A német GameStarnak nyilatkozva Matt Firor elárulta, hogy a játék megvásárlásával 30 nap játékidőhöz jutunk, majd ennek letelte után havonta 14,99 dollárt, 12,99 eurót vagy 8,99 angol fontot kell fizetnünk. Az előfizetéses modell alkalmazásának természetesen megvan az oka: „A The Elder Scrolls játékok arról szólnak, hogy a játékos oda mehessen, ahova akar, az legyen, aki lenni akar, azt csinálhassa, amit szeretne. Úgy érezzük, hogy fizetőkapukat tenni a játék és a tartalom közé a játék bármely pontján elrontaná a szabadságérzetet, viszont a csekély havidíj sokkal jobban illik az IP-hez és a játékhoz, mint egy olyan rendszer, ahol funkciókért és hozzáférésért kell fizetni. A THe Elder Scrolls Online egy prémium kategóriás élmények lett tervezve és fejlesztve: többszáz órányi játékidő, elképesztő mélység és funkciók, profi támogatás - és az elhivatottság a folyamatos, fokozatos tartalomfrissítések iránt.”

Végülis érthető, reméljük, a TESO nem végzi majd free-to-play címként pár hónappal a megjelenés után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)