Hirdetés

Hawaiira viszi az autók szerelmeseit a The Crew Motorfest

|

A Ubisoft újdonságáról a motor képességeit és a Csendes-óceáni szigetvilág szépségét demonstráló 4K-s videó rántotta le a leplet.

Hirdetés

Számos projektjét elkaszálta a takarékoskodni kénytelen kiadó a közelmúltban, ám ahogy a nemrég újra elhalasztott Skull and Bones, a frissen bejelentett The Crew Motorfest sem volt közöttük. Erre alighanem az a magyarázat, hogy a The Crew a kiadó népszerűbb, jobban eladható szériái közé tartozik, azaz biztos alapokra építkezik a harmadik részt fejlesztő Ubisoft Ivory Tower csapata.

Az unalmas sorszámozásnak búcsút intő, Motorfest alcímet viselő epizód nemcsak PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store) PlayStation 5-re, Xbox Series X|S konzolokra és Amazon Lunára jelenik meg, hanem azok is játszhatnak vele, akik még kitartanak szeretett PlayStation 4-ük vagy Xbox One-juk mellett. Ez azért meglepő, mert a Ubisoft hosszútávra tervez vele, azaz szolgáltatásalapú játékként kezeli majd, tehát várhatóan évekig érkeznek hozzá a frissítések és tartalmak.

Hirdetés

Túl sok részletet még nem osztottak meg a fejlesztők, de úgy tűnik, hogy a nyitott világú The Crew Motorfest kölcsönveszi a Forza Horizon fesztiváltémáját, és ennek keretében vehetünk majd részt különféle versenyeken, eseményeken és kihívásokban.

A helyszín O'ahu, Hawaii harmadik legnagyobb területű szigete, amit teljes egészében bejárhatunk majd több száz legendás járgány volánja mögött ülve. Konkrét megjelenési dátum még nincs - amin nem is lepődünk meg, hiszen számtalanszor megégette magát ezzel a Ubisoft -, de ha minden jól alakul 2023 folyamán már rá is tehetjük a kezünket. Sőt, van, akinek nem is kell sokat várnia, mert a kiadó többször is lehetőséget ad a tesztelésre az Insider Programon keresztül, az első fázisra már február 1-jén sor kerül, PC-n.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)