Hirdetés

Hawken - Csináld mech dögösre!

|

Tervezz, alkoss, építs vagy rajzolj egy halálos magyar mech-et és vidd haza az értékes Logitech nyereménytárgyak valamelyikét!

Hirdetés

[Frissítve] Időközben elindult a második Hawken verseny a Meteor Entertainment jóvoltából, minek keretében értékes Logitech és Nvidia termékekkel gazdagodhattok.

2. játék - Hawken Mech Moments (Mecha pillanatok) Videó Verseny

A feladat a következő: Állíts össze egy 30 másodperces videót a játékban megélt legjobb pillanatokról , legyen az a leghosszabb kill, kill cam-mel rögzített kill, vagy éppen a legmegalázóbb helyzetek, vagy bármi más. Te döntöd el!

A videókat április 11-ig küldjétek a Gamestar-hoz erre az email címre: nyeremenyjatek@idg.hu

A beküldött filmekre a Gamestar facebook oldalán lehet majd szavazni!

1. helyezett: NVIDIA GeForce graphic card GTX 680

2. helyezett: NVIDIA GeForce graphic card GTX 670

3. helyezett: Logitech G35 Gamer Surround Sound Headset



Mindenkinek 10000 Hawken kreditet adunk ajándékba, amennyiben a regisztrálást követően (www.playhawken.com) felhasználja az alábbi kódot a http://www.playhawken.com/#redeemcode/ aloldalon: GAMESTAR_HAWKEN

Ennyiből már egy kellően dögös mechet tudsz összehozni, amivel aztán belevetheted magad a küzdelmekbe, és kezdheted is a videód szerkesztését!

A nyereményeket a Hawken standjánál lehet átvenni az április 13-i PlayIT helyszínén.

A változtatás jogát fenntartjuk. Beküldési határidő: 2013. április 11.

Találkozunk a PlayIT-en, valamint a csatatéren!

You are Free to Fight!

1. játék - Csináld mech dögösre!

A Meteor Entertainment, az ingyenesen játszható, díjnyertes, online multiplayer mech FPS kiadója Hawken versenyre invitál.

A megmérettetés nem bonyolult: Nem kell más tenned, mint regisztrálnod a www.playhawken.com oldalon, ott megtervezned mechedet, majd elküldeni a róla készült képet a GameStar számára (nyeremenyjatek@gamestar.hu). Figyelj arra, hogy nevet is adj neki, amikor végeztél a tervezéssel!

Mindenkinek, aki regisztrál 10.000 Hawken kreditet adunk ajándékba, amennyiben felhasználja a játékon belül (regisztráció után a http://www.playhawken.com/#redeemcode/ aloldalon) az alábbi kódot: GAMESTAR_HAWKEN
Ennyiből már egy kellően dögös mechet tudsz összehozni, amivel aztán belevetheted magad a küzdelmekbe egyedül, vagy barátaid oldalán.



A három legjobb mű alkotója között sorsolással döntjük el, hogy ki viszi haza a Logitech G510 gamer billentyűzetet, osztogatja a headshotokat a jövőben a Logitech G400 egérrel, illetve hallgatja a vesztesek tirádáit Logitech G35 fejhallgatóján. A nyereményeket a Hawken standjánál lehet átvenni az április 13-i PlayIT helyszínén.
Ezen felül a nyertesek fotózkodhatnak a rendezvényen, valamint játszhatnak a Hawkennel is.



Ne habozz, próbáld ki mihamarabb a remekül sikerült, ingyenesen játszható, online multiplayer, mech FPS-t.

Harcolj és terjeszd a hírt (valamint a kódot)!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)