Hirdetés

Hawken - a harci robotok és a PhysX viszonya

|

Az egyik legjobban sikerült F2P lövöldét nem csak pörgős játékmenete miatt szeretjük. Az elképesztő látvány a PhysX hatására még komolyabbá válik.

Hirdetés

Hatalmas robotok pilótafülkéjéből lőni egymást szórakoztató dolog, legalábbis a Hawken megjelenése óta ez a véleményünk. Nem csak remekül kidolgozott játékmenete, és ingyenessége miatt szerettük meg a mechákkal vívott harcokat, hanem részletesen kidolgozott grafikai megvalósítása miatt is. Amikor már azt hittük, hogy ezt a látványt, ebben a kategóriában már nem lehet überelni, megérkezett egy előzetes, ami megmutatja, mit tud még a motor egy kis PhysX támogatással. Nem csak a lenti videót érdemes megnézni, hiszen akinek meghozta a kedvét a lövöldözéshez, már ki is próbálhatja a játékot: mivel free-to-play címről van szó, nem kerül semmibe egy tesztkör. Maximum előtte ragadsz hetekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)