Hirdetés

Hawken: hamarosan játszható a béta?

|

A tavalyi bejelentés óta elég sok figyelmet kapott a játék, melynél a fejlesztők most e-mailben hívták fel a regisztrált játékosok figyelmét arra, hogy hamarosan életre kelnek a monstrumok.

Hirdetés

Itt a GSO-n is folyamatosan nyomon követjük a Hawken sorsát, hiszen sokan kedveltük és kedveljük még most is ezeket a hatalmas szerkezeteket. Az indie fejlesztésben készülő játék szerencsére egyre nagyobb figyelmet kap, így talán remélhetjük, hogy újra divatba jön ez a téma is, ha nem is annyira, mint amennyire mostanában a zombik népszerűek. Azok, akik korábban regisztráltak és lefoglalták hívójelüket, már bizonyára megkapták az e-mailt, melyben felhívták a figyelmüket a megújult közösségi oldalra és arra, hogy ha szükséges, frissítsék a kapcsolattartási adataikat.

"Figyelem Pilóta! A Hawken indulására való felkészülés részeként frissítettük a weboldalt és a fórumot. Mit jelent ez a számodra? Azt, hogy már elküldtük a hozzáférésedet és mentettük a hívójeledet. Kérjük, kövesd az alábbi linket és jelentkezz be, hogy megerősítsd a hozzáférési szándékodat. Találkozunk a harcban!" Meglehet, hogy ez az üzenet nem több, mint figyelemfelkeltés a megújult oldalhoz, de a fejlesztők korábban jelezték, hogy mindenképpen lesz béta azok számára, akik hívójelet foglaltak, és miért ez most miért ne lehetnek annak az előkészítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)