Hirdetés

Hawken - büntet az Invasion update

|

Hamarosan itt az igen tartalmasnak ígérkező Invasion update, amelyről kaptunk is egy videót az Adhesive Games jóvoltából.

Hirdetés

Nem is olyan rég még a Hawken Ascension update-jének örülhettünk, most pedig itt az újabb nagyobb lélegzetű javítás, az Invasion, amiben új játékmódok, javítások és egy teljesen új mech, a Predator kapnak helyet.

 

Az Invasion patch egyik legérdekesebb újítása a "Co-Op Bot Destruction", amelyben négy játékosnak kell megküzdenie az ellenséges botok egyre nagyobb haderőt képviselő hullámaival. A küzdelem minden ötödik hullám után egy nagyszabású boss harcban teljesedik ki, és természetesen egyre fokozódik a nehézség, ahogy fejlődik a csapatunk. 

Kapunk egy Predator nevű közepes méretű mech-et is, ami azoknak a játékosoknak lesz a kedvence, akik lesből szeretnek támadni.

Nektek hogy tetszenek a Hawken újdonságai? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)