Hirdetés

Hawken - a fejlesztők szerint is van mit javítani rajta

|

Az Adhesive Games robotos lövöldéjében nagy változások lesznek, javítani fognak játék chatrendszerén és a csapatok közötti egyensúlyon is.

Hirdetés

A VOIP, a Hawken chatrendszere még a játék producere, Jason Hughes szerint is “csak néhanapján működik elfogadhatóan”, a fejlesztők már dolgoznak a problémán. Sajnos azonban ez nem kevés munkával jár, így egy gonddal több nyomhatja most az Adhesive Games vállát.

“Sajnos a kommunikációs rendszer elég mélyen bele van épülve a játékba, így nincs se gyors, se könnyű megoldásunk a hiba kijavítására. Arra is gondoltunk már, hogy valahogyan kivesszük a régi rendszert, hogy egy teljesen újat tehessünk a helyére, azonban ez nem igazán kivitelezhető. Az erőforrásaink nekünk is végesek, így a probléma sürgető mivoltának ellenére is vannak még olyan munkálataink, amiken a fejlesztőcsapatnak a hiba kiküszöbölése előtt még muszáj dolgoznia. Természetesen továbbra is fontosnak tartjuk a rendszer mielőbbi helyreállítását, így igyekszünk minél hamarabb megoldást találni a helyzetre, és folyamatosan tájékoztatunk majd titeket a fejleményekről” - nyilatkozta Jason.

Sokaknak a kommunikációs megoldás mellett a csapatok közti egyensúlyért felelős rendszer működése sem nyerte el a tetszését, hamarosan ez is orvosolva lesz, amint az Adhesive előáll a rendszer végleges terveivel. Itt még nincs vége a dolgoknak, ugyanis amíg ezekre a javításokra várunk, a készítők még ebben a hónapban meglepnek minket egy pofás kis javítócsomaggal. “A csomagban több új célkereszttípus és a HUD színének változtatása is helyet kapott, sőt még dekorálóelemeket is kaptok, hogy feldobhassátok a robotok pilótafülkéit. Hamarosan több részlettel is szolgálunk majd, a teljes listára még legalább egy hétig várnotok kell, ugyanis jelenleg is dolgozunk a javításokon.”

A Hawken még a múlt hónapban kezdtem meg pályafutását a Steamen, ahol is játék ingyenesen letölthető. Emellett korlátozott ideig két másik csomag is elérhető: a 19.99 dollárért megvásárolható Prosk Starter Bundle három, míg a 29.99 dollárért beszerezhető Nemesis Bundle 9 mechel ajándékozza meg a vásárlókat.

Nektek mi a véleményetek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)